Inspirationsföreläsare

En inspirationsföreläsning som utvecklar

ÖVRIGA TJÄNSTER

VÅRA ÖVRIGA TJÄNSTER

Utöver inspirationsföreläsningar erbjuder vi ett brett utbud av andra tjänster inom entreprenörskap, presentationsteknik, utveckling och marknadsföring. Nedan kan du läsa om några av våra workshops och kurser.

Workshops

Presentationsteknik: Lär dig hur du gör effektiva presentationer som ser professionella ut och passar olika typer av åhörare.

Personligt Ledarskap: För att kunna leda andra är det viktigt att du tar ansvar för att även leda dig själv och anpassar ditt ledarskap till din personlighetstyp. Här får du chansen att reflektera kring hur du är som ledare och hur du kan bli ännu bättre.

KreativitetÄr kreativitet och kreativt tänkande något som man kan lära sig? Absolut! Vi ger dig nya verktyg för att utveckla dina kreativa sidor, något som är användbart inom alla branscher. Genom kreativitet kan man hitta nya lösningar på existerande problem och kan få den egna verksamheten att utvecklas.

Kurser

FutureMe: En sex veckor lång upplevelsebaserad utbildning där du får tillgång till verktyg och övningar som hjälper dig på din personliga resa mot dina visioner och mål. Den stora fördelen gentemot att bara ta korta workshops är attt du verkligen får chansen att fördjupa dig och att reflektera över innehållet tillsammans med andra.

FutureCamp: Ett bootcamp inom entreprenörskap för ungdomar.

Kontakta oss för att få mer information om vårt fullständiga utbud samt för att boka. Samtliga kurser och workshops går att anpassa till era önskemål.

Få verktyg som tar din verksamhet vidare till nästa nivå. Boka en inspirationsföreläsning!