Inspirationsföreläsare

En inspirationsföreläsning som utvecklar

OM OSS

VI LYFTER ER VERKSAMHET

Oavsett om du är en privatperson som önskar lyfta ditt varumärke eller företräder ett företag så finns vi här för dig! Vi är ett team som kallar oss Visionspiloterna och består av ett flertal erfarna föreläsare och coacher med ett mål i sikte: att hjälpa andra att utvecklas och uppnå sina mål i livet!

Företaget Piece of value grundades av Maria Berghäll som är den främsta föreläsaren i teamet. Hon kan enklast beskrivas som Sveriges svar på Ellen DeGeneres och Oprah Winfrey. Redan år 2005 började Maria föreläsa efter att ha vunnit EM-guld i Ungt Företagande som 19-åring. Sedan dess har hon jobbat sig upp till att bli en av Sveriges populäraste inspirationsföreläsare och utbildare och har coachat hundra tusentals människor.

När du beställer en inspirationsföreläsning eller någon av våra kurser eller workshops kan du räkna med att få utmana dig själv, hitta vägar till självledarskap, identifiera dina egna rädslor och få verktyg för att övervinna dem. Så kommer du att växa och veta hur du kan ta dig vidare i framtiden. Vi tror på varje individs innovationskraft och förmåga till förändring!

Få verktyg som tar din verksamhet vidare till nästa nivå. Boka en inspirationsföreläsning!